close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
 

Rólunk

 

Kézműves Natúrkozmetikum Gödről

A Napsugaram Natúrpatika egy natúr kozmetikumokat gyártó és forgalmazó műhely Pest megyében, Göd településen. A készítményekben bőrbarát anyagokat, többek között sheavajat, kakaóvajat, illetve kókuszolajat használunk bio minőségben.

A Napsugaram Natúrpatika 2019 – ben lett ÁNTSZ által engedélyezett gyártó műhely. A műhelyben gyártott termékeket folyamatosan töltöm fel a CPNP portálra.

Natúrkrémet gyógyszerésztől-Eddigi történelem

Dr. Zdenkó Ágnes: A kézműves műhelyt 2014–ben, azzal a céllal hívtam életre, hogy magas minőségű, főként növényi eredetű alapanyagokból álló finomkozmetikumokat készítsek.

Kezdetben a készítményeim receptúráinak összeállításával foglalkoztam. Az alapokat gyógyszerész végzettségemnek köszönhetem, amelyhez társult a természetes anyagok és a kézművesség iránti vonzalmam. A szappanok összetételének megtervezését és elkészítését követték, a krémek és a hónaljkencék megalkotása. A fejlesztések során érlelődött meg bennem, hogy mennyire fontos a környezettudatos gyártás, annak érdekében, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyjak magam után. Ennek érdekében a készítményimhez használt alapanyagokat igyekszem hazai termelőktől beszerezni, hogy a homoktövis magolajat vagy a levendulavizet említsem.

A készítmények fejlesztését követte a csomagolóanyagok és címkék megtervezése. Az elsődleges csomagolóanyagok kiválasztásánál szempont volt az újrahasznosíthatóság, moshatóság. A címkék megtervezésénél a magyar hagyományokhoz való kötődésem megjelenítése volt a cél. A logó egy honfoglaláskori női hajkorong díszítésén ihletődött.

A műhelyhez 2019 – ben minőségirányítási szakértőként csatlakozott Huszti Katalin, akivel közösen terveztük meg és alakítottuk ki a gyártás fizikai és dokumentációs környezetét.

Kata 2021 nyarán másirányú érdeklődése miatt búcsúzott a Napsugaram Natúrpatikától, de hálám mindig itt marad  a műhely és engedélyeztetési folyamatban nyújtott segítségéért.

Jelenleg azon dolgozom, hogy a prémium minőségű, kézműves termékeimet minél szélesebb körben ismerté tegyem valamint Göd és környező településeinek legelérhetőbb és legmegbízhatóbb natúrkozmetikum ellátója legyek.

Szombatonként a Gödi piacon vagyok személyesen elérhető, de feltűnök még egyéb környékbeli eseményeken is. Úgymint Piroslábas fesztivál Szigetmonostoron  illetve Misztrál Fesztivál Nagymaroson.

Viszonteladókat is keresek. Főként bioboltok és csomagolásmentes boltok illetve szépség illetve wellness területén dolgozók (kozmetikusok, pedikűrösök, masszőrök) vannak fókuszban. Törekszem arra is, hogy maradjon meg  a személyes ajánlás élménye, ahol megfelelő információkkal és használati utasítással ellátva térhetnek haza vevőink Napsugaram natúrkozmetikumokkal.

Számomra a legfontosabb, hogy vevőim elégedettek legyenek bőrükkel. Napsugaram krémeim használatával, meglegyen az öröm és hála élménye. 

Ha webshopomra tévedtél, szintén várom szíves megkeresésed e-maiben vagy chaten is, hogy személyes problémáidra megoldást találjunk.

Fontos ismertetőim életvitelemben, gondolkodásomban

Két szép leánygyermekem van Katica és Flóra, akik napjaim elfoglalják és be is aranyozzák. Utánuk jön a Napsugaram Natúrpatika mint harmadik gyermekem.

Mindennapi életemben  törekszem többet megismerni a ránk hagyományozott népi kultúrából. Rendszeres résztvevője vagyok Navratil Andrea Búzaszem Iskolai Dúdolójának és az Aranyos Szegelet néptánckörnek is , és az évkör jeles eseményinek.

Szeretem a természetet és kirándulásokkal töltöm, ha tehetem hétvégéimet. Tudatosan (dietetikus által összeállított , saját készítésű ételekkel) táplálkozom és mozgok egészségem hosszas megőrzésért, amire mindenkit buzdítok környezetemben.

Hiszem, hogy bőrünk állapota a bevitt étel minőségétől és elegendő folyadék bevitelétől is függ.

Ha szükségét látom, súlyosabb bőrtünetek kezelésében nem utasítom el a gyógyszerészet vívmányait sem. Tudom, hogy értünk van a tudomány is és nem ellenünk.

Ezt gyakorlatban a Fóti Somlyó gyógyszertárban tapasztalom. Itt dolgozom félállásban gyógyszerészként egy nagyszerű csapatban,ahol a klasszikus értelmben vett segítő hivatást végezzük és szakmailag is tudok fejlődni . 

Összehozható a természetesség az evindenciákon alapuló orvoslással.

Webáruház készítés